Založ si blog

Diletantizmus, hyenizmus a fašizmus

Keď som v novembri 1989 štrngal kľúčmi na námestiach, organizoval VPN-ky po závodoch atď., ani vo sne mi nenapadlo, že po 32 rokoch budeme musieť opäť bojovať o svoju slobodu. Na začiatok ešte doplním, že som očkovaný proti COVID-u, ale nie z presvedčenia o účinnosti vakcíny či predchádzaní úmrtia, nebodaj, že to je sloboda, ale z donútenia a nutnosti pracovať. Takže nech vezme v úvahu naša vláda a politici, že tu je aj ďalšia, štvrtá skupina ľudí popri dobrovoľne očkovaných, neočkovaných, vyliečených a to očkovaní z donútenia.

Ale poďme k téme. Keď sme sa v zime stali najhorší na svete v počte úmrtí/100.000 obyvateľov, kládol som si klasickú otázku: „Kdepak udělali soudruzi z NDR chybu?“ Vyšli mi napokon 2 odpovede resp. otázky: buď naša vláda a štátne inštitúcie falšovali štatistiky úmrtí resp. označovali úmrtia na COVID aj tie, čo neboli (mám svedectvá ľudí, že sa to skutočne dialo) alebo naši lekári na COVID oddeleniach sú diletanti a nevedia liečiť ako inde v zahraničí, lebo dostať sa na popredné miesto vo svete v negatívnom svetle je naozaj výsledok hodný zamyslenia, že prečo.

Po pol roku neskôr sa opäť stávame najhorší na svete v prepočte na 100.000 obyvateľov v počte chorých. Prečo je tomu tak naozaj?

Koncom júla nás strašili, že príde tretia vlna koncom augusta a bude kulminovať v októbri, aby sme sa dali preto zaočkovať. Potom koncom augusta nás strašili, že nemáme sa zúčastniť stretnutí s pápežom, lebo spôsobíme nárast chorých a tretia vlna bude v októbri. Ani to nevyšlo. Následne nám zas naši matematici bez pátosu oznámili, že bude v novembri. Atď. Veď poznáte to sami. No a keď nie a nie prísť tá tretia vlna, tak zrazu sme sa koncom novembra stali opäť najhorší na svete po týždennej sérii obrovského počtu PCR testov a ich slávnej pozitivity, prezidentka teatrálne z nemocničnej haly vyhlasovala čosi o tliachaní a museli sme samozrejme prijať uzáveru štátu. Veď ako inak. Ale LEN dočasne, pokiaľ to bude nevyhnutné. Tak ako tu boli dočasne 22 rokov ruské vojská. Nevyhnutne. Na obranu socialistických hodnôt. Aspoň nemusia byť verejné obstarávania a bude sa obchodovať po väčšine zadávaním priamych objednávok zo strany štátu. Sa mi uľavilo. Mimochodom, aj WHO odporučila používanie PCR testov len do konca tohto roka. Ktovie prečo? A povšimli ste si, že Bill Gates a Soros kúpili vo Veľkej Británii firmu na COVID diagnostiku? Náhoda? Akí to filantropi. (https://www.forbes.com/sites/daviddawkins/2021/07/19/george-soros-and-bill-gates-backed-consortium-to-buy-uk-maker-of-covid-lateral-flow-tests-for-41-million/)

K pani prezidentke – ak si náhodou neuvedomila, tak áno, dokedy tu máme počúvať tieto táraniny zo strany vlády a všelijakých štábov a nezmeniť prístup k pandémii tak, že sa zmení jej manažment a vymenia manažéri, ktorí ju riadia? Tak sa to bežne robí v práci, športe, keď nie sú výsledky. U nás nie. Vy ľudia, vy ste zlí a tárate! Nie my to zle robíme, veď mi vám chceme len dobro a to najlepšie. Ako za socializmu.

Už v auguste 2020 aj New York Times (https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html?searchResultPosition=3) písal o tom, že až 90% výsledkov PCR testov môže byť falošne pozitívnych. Len pripomeniem, že PCR test nebol do COVID pandémie nikdy uznaný ako hlavný a jediný diagnostický test na určenie choroby pacienta. Štandardne sa pri ňom alterujú vzorky na 30, maximálne 35 cyklov. Teraz sa to robí na 45 -50 cyklov, len aby sa zachytil čo len jediný kus vírusu a vyhlásili sme človeka za pozitívneho. Vôbec to však nič nehovorí o jeho infekčnosti či nebodaj chorobe. O ďalšej nezmyselnosti ako týždenné trvanie výsledku antigénového testu je už škoda vôbec písať. Takže tu máme množstvo falošne pozitívnych, ktorí ani nie sú v reáli pozitívni, tobôž infekční.

Počet zvyšovania testov a masírovanie verejnej mienky stále väčším počtom pozitívnych je preto neadekvátny situácii. Jednoznačne lepšie je % vyjadrenie pozitivity, aj keď falošnej.

Lepšie by sa ukazovala dynamika. No nič, opäť sme si to (sito) pokazili.

Preplnené nemocnice resp. žalostný stav lekárskeho stavu a prehlbovanie destabilizácie zdravotníctva celkovo, za ktorý môžu v tomto prípade jednoznačne ministri Lengvarský a Matovič. Otázne, kto viac. Či Lengvarský, ktorý nerobil žiadne opatrenia na zastavenie odlivu resp. doplnenie stavu lekárov a sestier alebo či Matovič, ktorý mu na to nielenže nedal viac peňazí, ale ešte aj vzal 232 miliónov € zo zdravotníctva a nealokoval v tomto roku na konkurencie schopné platy lekárov v zahraničí nič. A teraz vykrikuje, že Lengvarský je horší minister ako bol Krajčí. Úvaha hodná psychopata. Totižto za tie peniaze, ktoré sa vytrepali „von oknom“ za plošné antigénne testovanie, sme mohli mať späť niekoľko stovák lekárov a sestier, čo by nám výrazne teraz pomohlo. A dlhodobo. Nehovoriac o investíciách v zdravotníctve ako sú nutné opravy alebo výstavba malej nemocnice. Apropo, viete koľko bude stáť najmodernejšia nemocnica Bory? Cca niečo cez 230 miliónov. A my sme priamo roztrepali najmenej 560 miliónov € podľa ostatných informácií, ktorým sa však nedá veriť. Možno aj viac napokon. Azda stačí len toto malé porovnanie zmysluplnosti investícií ex-premiéra či súčasného ministra financií.

Ďalší obrovský mediálny tlak, ktorý sa tu šíri, sú počty mŕtvych očkovaných  a neočkovaných, aktualizované pomaly čo pár hodín. Potom nečudo ten zmätok. 19.11.2021 uverejnil portál Aktuality.sk tiež pro-vakcinačný článok o tom aký bol počet hospitalizovaných očkovaných a neočkovaných a počty mŕtvych v oboch skupinách. Uvádzam: …“Hrubé dáta napovedajú, že od septembra bolo hospitalizovaných viac ako 6200 ľudí – očkovaných bolo 1270 z nich. Ochoreniu COVID-19 podľahlo 1424 ľudí, z nich 289 bolo zaočkovaných. Ostatní vakcináciu nepodstúpili.“ Toľko z článku, ktorého cieľom bolo jasne masírovať verejnosť o nevyhnutnosti očkovania. Neuvedomili si „soudruzi z NDR“, že oznámili niečo, čo asi nemali a zároveň si dali aj vlastný gól? Rátajte so mnou:

  • 6200 celkovo v nemocniciach
  • Očkovaných 1270 a z nich umrelo 289 ľudí t.j. 22,76%
  • Neočkovaných 4930 a z nich umrelo 1135 ľudí t.j. 23,02%

Inými slovami je to štatisticky nevýznamný rozdiel. Čo z toho vyplýva? Že či je človek očkovaný alebo nie, má rovnakú šancu umrieť na COVID-19 v nemocnici!

Môžete argumentovať, že v absolútnych číslach je to naopak a viac ľudí celkovo umrelo neočkovaných. No to je preto, lebo aj celkovo v populácii je viac neočkovaných. Ja môžem zas argumentovať, že viac sa vyliečilo neočkovaných ako očkovaných! Nič to však nemení na tom, že z kvalitatívneho hľadiska je to jedno. Keby to tak nebolo, potom by neumierali ľudia na COVID vo vysoko zaočkovaných krajinách nad 90%, ale oni umierajú.

Ďalšia vec s veľkou pompéznosťou bolo oznámenie, že priemerný vek mŕtvych na COVID v nemocniciach je 74 rokov. Prepáčte, ale priemerný vek muža na Slovensku pred COVID-om bol 74 rokov. Takže opäť žiadna pridaná/ubratá hodnota. O nič horšie či lepšie. Jednoducho v tom veku sa aj tak umiera. Či s COVIDom, či bez COVIDu, či na COVID.

Len malý dodatok, po 9 dňoch nezaznamenali v 79 štúdiách schopnosť infikovaného prenášať infekciu. https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-science-idUSKCN24U31E

Načo teda držíme niektorých pacientov v nemocnici len preto, že majú pozitívny PCR test? Ten bude falošne pozitívny aj po mesiaci ešte u mnohých. Títo pacienti mali byť už dávno doma. A apropo, na aplikáciu monoklonálnych protilátok skutočne nemusí byť pacient hospitalizovaný. Na to stačí ambulancia v nemocnici. A hlavne chuť ich podať. Viem, o čom píšem. Preto!

Ďalší traumatizujúci prvok spoločnosti je segregácia ľudí na očkovaných, prekonaných a neočkovaných. Ale na základe čoho? Pretože výrobcovia mRNA či DNA vakcín negarantujú jej kvalitu, pretože štát nepreberá následky očkovania po nežiadúcich účinkoch, ale núti nás si to pichať, že samotný tvorca mRNA technológie potvrdil, že toto bolo príliš skoro na použitie v praxi pre nedostatok preskúmania jej dlhodobých dôsledkov, že vakcína je len podmienečne schválená a stále v experimentálnom štádiu, že vakcína nebola dostatočne dlho testovaná (5-10 rokov sa bežne testujú), preto, že Pfizer požiadal FDA o mlčanlivosť 55 rokov o dátach zo štúdii o vakcíne? Ešte niečo viac chcete vedieť prečo?

Prečo sa nevyrobila od začiatku v EÚ či USA štandardná vakcína, s mŕtvym vírusom ako Sinovac či možno budúca Valneva? Aj o tom hovoril český profesor imunológie Karel Drbal. Dokonca na ČT24. U nás? Žiadna pluralitná diskusia. Veď načo, ovečky moje slovenské, pravda?

Že vakcinácia počas pandémie indukuje tvorbu rezistentných a viac infekčných kmeňov? Omikron je len ďalším výsledkom a potvrdením tejto šialenosti masívneho očkovania ľudí počas epidémie. Čo sme čakali a čo nás ešte čaká? Nielen Geert Vanden Bossche na to upozorňoval. Mnohí ďalší, ale ostali prevalcovaní hlavným mediálnym prúdom. Kvôli čomu?

Prečo sa začala vôbec vyvíjať vakcína skôr, ako bola vôbec vyhlásená pandémia? Žeby vedeli jej tvorcovia viac ako ostatní? Aj na tieto otázky by si mala nielen prezidentka a vláda, ale každý jeden z nás odpovedať. Prečo toto všetko?

Vakcína nie je sloboda, ani jediné riešenie! Načo sa teda očkovať, keď mám rovnakú šancu umrieť v nemocnici ako neočkovaný? Hlavne sa tam nedostať! To by mala byť stratégia.

Skorý nástup liečby je riešením!

Ihneď po prejavení sa vážnejších klinických príznakov s následnou diagnostikou ochorenia a prevencia choroby ako takej. Nie čakať na zhoršenie a nechať starých alebo komorbiditne ohrozených ľudí doma napospas osudu bez liekov, nech sa ich imunitný systém pobije s vírusom sám. Ako nechať armádu v boji bez zbraní. A keď už pomaly človek chcípa a klesne mu okysličovanie tela pod 92% pO2, tak si má volať sanitku, aby ho odviezli do nemocnice, kde sa mu jeho stav samozrejme zhorší. Toto nám odporúča naša prezidentka. Aj ju by tak liečili a postupovali, ak by sa jej stav zhoršoval?

Jednoducho sa aj na túto chorobu umiera. Kto má horšie zdravotné predpoklady a komorbidity, nech sa chráni ako vie, ak už nie je neskoro. Musí však rátať so smrťou viac ako ten bez pridružených ochorení. To je jednoducho fakt!

Čo teda robiť?

Špecifický liek na COVID nie je!!! Symptomatické (podporné) lieky v prevencii či terapii vírusov sú však známe a dostupné. Citácie z renomovaných odborných časopisov sú verejne dostupné. Stačí zadať do vyhľadávača kľúčové slová. Veľká väčšina obvodných lekárov vie veľmi dobre, ako dané lieky dávkovať, či predpísať. Nenechajte sa odradiť, že by ich oni nemohli predpísať. Môžu. Požiadajte si o ne a budú vám predpísané, samozrejme, že za plnú vašu úhradu, lebo to nie je v ich kompetencii, ale to je predsa jedno, Tých +/- 120 € za to stojí, veď investujete do seba!

V prevencii:

  • Imunor (dá sa kúpiť za plnú úhradu pacienta na lekársky predpis!! https://science.hnonline.sk/medicina/4705317-imunolog-dvadsatrocny-liek-chrani-pred-covidom-mohlo-byt-menej-m-tvych
  • B-komplex
  • Essentiale forte 3×600 mg aspoň mesiac
  • melatonín – 5 mg pred spaním
  • Vitamín D kľudne väčšina Slovákov môže 2 x 1000mg
  • C vitamín – 3 x 200 mg alebo radšej 2 x 500 mg retard, resp. najlepší je v koloidnej forme. Nezabúdajme, že máme len limitované receptory na jeho príjem, takže zbytočne ho brať viac, skôr si odpálite obličky pri trvalých vysokých dávkach a spôsobíte hnačky! 🙂
  • Zinok – najúčinnejší je Zinkorot
  • Quercetín – 2 x 300 mg

Ako sa priťahujú magnety + a –, tak kolektívna imunita pri koronavírusoch sa nikdy nedosiahne! Nikdy! Je to zo samotnej podstaty a charakteristiky koronavírusov. Mutujú rýchlejšie, ako my vieme vyvíjať terapiu proti nim (vakcína) a plošne celosvetovo ju aplikovať. Viď  Delta, Kappa, Lambda či Omikron… Ostatné okolo toho je len hnusný, špinavý biznis a lá pchajzer, kde my, ľudstvo, sme pokusné králiky. Účinnosť vakcíny? Viď štáty ako Izrael, Lichtenštajnsko, Belgicko, Holandsko, Dánsko, Švédsko, Singapur či Portugalsko. Vírus sa šíri ďalej napriek vakcinácii nad 85-93%. Pri piatej dávke nedostatočne účinnej vakcíny to už bude lepšie, uvidíte:-) Aby toho nebolo dosť, tak AHA Journal (časopis americkej spoločnosti pre srdce) uviedol článok(abstract 10712), že COVID vakcíny dramaticky zvyšujú endoteliálne zápalové markery a riziko vzniku akútneho koronárneho systému. Meralo sa to PULS srdcovým testom. Preto boli infarkty aj u mladých resp. vo zvýšenej miere v celej populácii, no hlavne v očkovanej.

V USA beží život normálne napriek podobnej % miere zaočkovanosti ako u nás. A samotní pracovníci CDC sú zaočkovaní niekde medzi 25-50%. (verejne dostupné video o vypočúvaní v kongrese USA senátormi) Prečo asi? Neveria snáď vakcíne alebo nebodaj majú presnejšie dáta, čo to spôsobuje? Predstavte si, žeby takúto účinnosť mala vakcína proti tetanu či besnote? Pichli by ste si ju vtedy, aby vám zachránila život? Asi ťažko.

Ešte v októbri minulého roka vláda USA oznámila, že prestáva bojovať proti šíreniu vírusu ako takému a ide sa zameriavať práve skôr na včasnú symptomatickú liečbu ochorenia COVID (antivirotiká, monoklonálne protilátky, kortikoidy).

Viete, čo je svätý grál dneška? Protilátky a ich hladina proti SARS COV-2. Prehnaná glorifikácia na úkor pamäťovej bunkovej imunity, hlavne u tých šťastlivcov, ktorí COVID prekonali. Na ňu sa v médiách úplne zabúda. Tá akoby vôbec neexistovala. A pritom tí ľudia sú na tom omnoho lepšie ako zaočkovaní.

Na záver trošku z inej oblasti (ale hyenizmus ako vyšití), ktorá má samozrejme dopad na nás všetkých a za ktorú môže takisto minister financií či životného prostredia. Obaja sú v tom.

Dostal sa mi do rúk zoznam projektov BROZu (Bratislavské regionálne ochranárske združenie) Tí si vyrobili projekty v celkovej sume 55. 137. 556 €. Áno, dobre čítate. Cez 55 miliónov €. Na toto peniaze sú (tak sa to robí, do psej matere), ale napr. Zadotovať ako Poliaci či Česi výrobu bravčového mäsa (20 mil €) či hydinového (10 mil€), kedy by sme udržali prácu našim ľuďom a konkurencie schopnosť, na to peniaze nie sú. Pravda páni ministri. Hanbite sa! Na ochranu sysľa pasienkového chcete dať 5.428. 988 €!!! Ste chorí?

A tak mi ostáva len tá smutná  otázka: Sloboda kde si? Pomaly, ticho, plíživo sa šíria metódy fašizmu, ľudia si to neuvedomujú, až tu zrazu bude. V plnej paráde. Ako v 1933 v Nemecku.

Jedno je však pravda. KEBY SA KAŽDÝ STARAL SÁM O SEBA, BOLO BY O VŠETKÝCH POSTARANÉ!

Začnime preto každý od seba. Hneď! Nečakajte na ten pravý čas, ten nikdy nepríde.

Bojujeme totiž každý sám za seba! Tu a teraz! Ako náš imunitný systém!

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

mikeb67

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 3775x
Priemerná čítanosť článkov: 3775x

Autor blogu

Kategórie

Archív